0031-455327711

Leuke groepsreizen naar indrukwekkend Rome

De Italiaanse hoofdstad Rome is de ideale bestemming voor uw groepsreis of bedrijfsuitje. In de Eeuwige Stad, zoals Rome ook wel genoemd wordt, komt de Romeinse geschiedenis terug tot leven! Bezoek met uw groep de mooiste museums én geniet van de heerlijke Italiaanse keuken! Om uw groepsuitje van A tot Z te verzorgen, staan onze groepreizen adviseurs graag voor u klaar om alles naar wens te organiseren! 

Maak een ontdekkigstocht met uw groep door Rome per segway 

Tijdens deze unieke en informatieve tour ontdekt u Rome per Segway. Iedereen van uw groep ontvangt eerst een korte training, zodat iedereen zich veilig en comfortabel op de Segway kan verplaatsen. Vervolgens gaat u op weg om de meest prachtige bezienswaardigheden op deze bijzondere manier te verkennen. Geniet van het panoramische uitzicht op Rome vanaf bijvoorbeeld de Spaanse trappen en bewonder de trevi fontein. Deze groepsreis activiteit is te combineren met een lunch, diner of andere activiteit. Vraag onze groepsreizen specialisten naar de mogelijkheden.

 • Ideaal om te combineren met een lunch/diner 
 • Iedereen ontvangt een helm 
 • Duur; circa 3,5 uur  

Streetfood-tour met uw groep o.l.v. een lokale gids 

Combineer een rondleiding door Rome met het proeven van authentieke Romeinse delicatessen. Uw groep wordt verdeeld in kleine groepjes en proeft ambachtelijke lekkernijen als suppli ( gebakken of gefrituurde-rijsballetjes ), pizza en gelato. De groepsreis activiteit om uw vingers bij af te likken. Deze activiteit is een aanrader van onze groepsreizen adviseurs.

 • Ontdek de verborgen highlights van Rome 
 • Tevens ook proefjes van wijn en bier 
 • Krijg alles te horen van een lokale gids 

Beleef met uw groep een ondergrondse ervaring bij de Trevi-Fontein 

Tijdens deze groepstour van 9 meter onder het oppervlak van de stad, ontdekt uw groep archeologisch bewijs van de grote gebeurtenissen die de geschiedenis van de grote stad hebben gekenmerkt. Kom en bewonder niet alleen de beroemde Trevifontein van Rome, maar ook de ondergrondse gangen die zich uitstrekken onder het Trevi-district! 

 • Zie een oud gebouwencomplex begraven op 9 meter onder de straten van Rome 
 • Gooi na afloop samen met uw groep een munt in de Trevifontein 
 • Ontvang een handige audiogids-app bij aanvang 

Met uw groepsreis naar een Food & Wine Tasting in een middeleeuwse kelder

Verken de prachtige regio Lazio op een wijnreis naar een middeleeuwse kelder en ontdek de geheimen van het maken van wijn! Geniet daarnaast ook nog van een maaltijd waarbij elke gang wordt gecombineerd met de elegante lokale wijn. ontsnap even met uw groep van de drukte van de stad en geniet van deze ontspannende wijnproeverij op het platteland net buiten Rome. 

 • Inclusief vervoer per luxe touringcar 
 • Uw groep kan hier ook wijn en olijfolie kopen 
 • Uitleg door een lokale sommeliergids 

Leer vechten op de Gladiatorenschool 

Op deze leuke groepsactiviteit leren u en uw groep alles over het leven van de gladiatoren uit het oude Rome en hun gevechten. Onder deskundige begeleiding van de leden van de historische groep van Rome leert iedereen de basis van het zwaardvechten. Verkleed in tradionele gladiatoren kostuums met bijhorende beschermingshandschoenen. Tevens ontvangt iedereen een echt oefenzwaard! 

 • Inclusief een mooie prijs voor de winnaar
 • Tevens is de toegang tot het museum van de school inbegrepen
 • Een leuke activiteit voor uw groepsreis of begrijfsuitje 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Wat kunt u in Rome allemaal bezichtigen:

Onze groepsreizen specialisten adviseren u graag bij het samenstellen en organiseren van een Rome programma: diner, lunch, musical, show of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvolle groepsreis naar Rome. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

Het enorme Colosseum 

De nummer 1 bezienswaardiheid van Rome is het Colosseum, oftewel het gigantische amfitheater dat in de Romeinse tijd plaats bood aan 65.000 toeschouwers. U kunt hier, samen met uw groep, een bezoek brengen aan de tribunes, de arena en de ondergrondse ruimtes van het Colosseum.

De schitterende Trevifontein 

De beroemdste fontein van Rome en misschien wel ter wereld is de ' Fontana di Trevi '. Deze barokke fontein, gelegen op Piazza de Trevi, werd gebouwd in de 18e eeuw en de fontein beeldt de god van de zee, Neptunus, uit op zijn strijdwagen richting de zee. 

Het mooie Pantheon 

Een van de beste bewaarde gebouwen uit de Romeinse tijd is het Pantheon. Welke functie het gebouw destijds vervulde is nog steeds niet duidelijk, maar in 608 werd het Pantheon door keizer Hadrianus geschonken aan de paus. Bewonder met uw groep vooral ook de opvallende grote én open koepel.

De oogverblindende Sint-Pietersbasiliek

Deze mooie Sint-Pietersbasiliek is het geestelijk centrum van de Katholieke kerk en de residentie van de paus. Gelegen in de  zelfstandige staat Vaticaanstad en aan het gelijknamige Sint-Pietersplein. Breng tijdens uw groepsreis naar Rome zeker een bezoek aan deze schitterende Sint-Pietersbasiliek! 

Het bekende Forum Romanum 

Kom en breng een bezoek met uw groep aan het Forum Romanum en ontdek dit centrum van het oude Romeinse Rijk. Wandel samen langs de Romeinse opgravingen en het archeologische park van oude tempels, triomfbogen, markthallen en andere belangrijke gebouwen die de keizers hier hebben laten bouwen. 

De wonderschone Spaanse Trappen

Aan de voet van de Franse kerk '' Trinita dei Monti '' liggen de 135 tredes van de Spaanse Trappen. Via de Spaanse Trappen daalt u af naar de Piazza de Spagna, waar u op het plein een opvallende fontein van Pietro Bernini ziet. Inmiddels uitgegroeid tot een toeristische hotspot en als u bovenaan de trappen staat geniet dan vooral ook van het schitterende uitzicht over Rome.

De gezellige wijk Trastevere 

Trastevere is een typisch Italiaanse wijk waar u heerlijk met uw groepsreis kunt dwalen in het doolhof van smalle steegjes, oude middeleeuwse huisjes aantreft en waar het met name in de avond een levendige bedoeling wordt met de vele restaurants en bars. 

Het mooie plein Piazza del Popolo

Opvallende bezienswaardigheden op dit plein zijn de twee identieke kerken die tegenover elkaar gebouwd zijn. Bewonder ook de stadspoort en beklim de trappen waarmee u Pincio heuvel kunt beklimmen en met uw groep kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Het betoverende Vaticaanse museum 

In het Vaticaanse museum krijgt u in 54 rijk gedecoreerde zalen een beeld van de kunstschatten van de Katholieke kerk. Hoogtepunt is vooral ook de Sixtijnse Kapel. Deze kapel met prachtige schilderingen van onder anderen Michelangelo. Van alle bezienswaardigheden in Rome is dit met stip een die u gezien moet hebben tijdens uw groepsreis naar Rome. 

Het opvallende plein Piazza Navona 

Dit plein dankt zijn enorm uitgerekte vorm aan zijn oorspronkelijke functie van atletiekstadion in de Romeinse tijd. Bezienswaardigheden hier zijn een aantal fonteinen. Daarnaast is Piazza Navona een levendig plein met straatartiesten, cafes en terrassen. 

Groepsreis Rome - vrijblijvende offerte op maat!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!