Groepsreizen op maat Londen Notting Hill tour

Notting Hill

Breng een bezoek aan het bekende Notting Hill tijdens uw bedrijfsuitje!

Notting Hill is wellicht de meest bekende wijk van Londen dankzij de gelijkmatige film met Hugh Grant. In deze bruisende multiculturele wijk zijn veel modieuze winkels en restaurants. 

Portobello Road

Notting Hill is ook bekend vanwege de populaire markt bij Portobello road. Een bezoek aan deze markt mag niet ontbreken tijdens uw groepsreis naar Londen. De markt is elke week van maandag t/m zaterdag. Van maandag t/m donderdag is het een kleinere markt, wat vooral bezocht wordt door de lokale mensen. Op vrijdag en zaterdag is de markt een stuk groter. Op deze dagen zijn er veel kraampjes te vinden met antieke spullen en kleren. Bezoek deze markt en koop unieke souvenirs!

Openingstijden

maandag t/m woensdag 09:00-18:00
donderdag 09:00-13:00
vrijdag en zaterdag 09:00-19:00 

Notting Hill Carnival

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement in augustus. Elk jaar komen er miljoenen mensen naar Londen om dit grote straatfestival te bezoeken. Notting Hill Carnival is opgericht in 1966 en vindt plaats in de straten van Notting Hill. Dit straatfestival heeft een Caribisch thema, waardoor de straten van Notting Hill overgoten worden door veel verschillende kleuren. Er is een enorme optocht met praalwagens en performers. 

Kortom een unieke beleving voor uw bedrijfsuitje of groepsreis!

Restaurants Notting Hill

In Notting Hill zijn er veel leuke plekjes om een hapje te eten. Hieronder vindt u een overzicht van populaire restaurants in Notting Hill.

  • The Ledbury restaurant(Michelin ster)
  • Essenza(Italiaans)
  • Notting Hill Kitchen(Spaans en Portugees)
  • Bumpkin(seizoensgebonden eten)

Info

Adres
Notting Hill
Londen
Verenigd Koninkrijk