0031-455327711

Groepsreis naar het culturele München

München is na Berlijn de grootste stad van Duitsland en kenmerkt zich door zijn talloze mogelijkheden, adembenemende uitzichten en veel plezier! Daarnaast staat München ook bekend als een van de gezelligste steden van Duitsland. Van de lederhosen en de dirndl jurken, maar ook hypermoderne architectuur. Van de worst met zuurkool, maar ook de tapas en sushi restaurants. Tijdens uw groepsreis naar München komt u tijd tekort. C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen. Onze groepreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar uw wens.

Ontdek hoe bier wordt gemaakt tijdens de München brouwerijtour 

Volg samen de gids en ontdek hoe bier wordt gemaakt tijdens deze brouwerijtour. Neem een kijkje achter de schermen van diverse bierbrouwerijen. Tijdens deze leuke groepsactiviteit proeft u het vloeibare goud aan de bron! 

 • Voor de echte bierliefhebbers 
 • Vertreklocatie: Galeria Kaufhof op Karlsplatz 21 
 • Duur: circa 3 uur 

Groepswandeling door de stad en bezoek de Engelse tuin 

Een mooie wandeling voor uw groepsreis of bedrijfsuitje door de stad en ontdek de Engelse tuin. Deze prachtige Engelse tuin is een ware groene oase midden in München: de ' Englischer Garten heeft een oppervlakte van maar liefst 640 voetbalvelden en is daarmee ook het grootste stadspark ter wereld! Leuk om te combineren met een lekker picknick in dit prachtige stuk natuur! 

 • Locatie: ten oosten van Koniginstrasse 
 • Zoek samen met uw groep de rust midden in de drukke stad 
 • Duur: circa 2 uur 

Speel met uw groepsreis een interactieve game door München 

Probeer samen met uw groep alle raadsels en mysteries op te lossen. Dit doet u allemaal via uw telefoon! Het ideale uitje om uw groepsreis als ware herinnering te beschouwen.

 • Speel samen met uw groep dit spannende spel
 • Kom alles te weten over München
 • Duur: circa 2 uur 

Een must in München: Hofbrauhaus 

Het gigantische en grote Brauhaus., hier schuift u gemakkelijk aan met uw groepsreis. Er heerst een gezellige atmosfeer en deze plek staat bekend om het traditionele bierdrinken uit de welbekende literpullen met gezellige Beierse volksmuziek. 

 • De moeite waard om van de typische sfeer te proeven. Neem de tijd. 
 • Een leuke activiteit voor uw groepsreis
 • Gezellig samen eten, drinken en dansen 

Bezoek het BMW museum 

Kom een kijkje nemen in deze autofabriek en aanschouw de mooiste oude BMW-modellen. De ontwikkeling van het bedrijf komt ook aan bod, evenals honderd auto`s, motorfietsen en vliegtuigmotoren. Een rondleiding door de BMW fabriek is de leuk uitje voor uw groepsreis! 

 • Bekijkt het gehele productie proces
 • Ruim 5000 vierkante meter aan expositieruimte 
 • Duur: circa 2 uur 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

WELKE BEZIENSWAARDIGHEDEN MOGEN ER NIET GEMIST WORDEN?

Onze groepsreizen adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte programma. Bij ons is niks onmogelijk en altijd voor alles een optie. Een juiste mix aan activiteiten zorgen voor een geslaagde groepsreis. Laat u door ons adviseren en neem alvast een kijkje bij de bezienswaardigheden die niet gemist mogen worden tijdens een bezoek aan München:

Het centrale plein in de stad: Marienplatz

Zeer centraal gelegen in het centrum. Door een prachting gedecodeerd Neue Rathaus is het plein tevens indrukwekkend te noemen. Daarnaast is hier het prachtige Heilige Maagd Maria beeld te vinden. 

Het gigantische paleis München Residenz 

Een enorm paleis met maar liefst 10 binnenplaatsen en 130 kamers. Tevens is er een theater en een concertzaal. Het gehele paleis in ingericht in de Renaissance stijl en ademt rijkdom uit. Park Hofgarten, wat grenst aan het paleis, is ook een bezoek waard voor uw groepsreis of bedrijfsuitje.

De grootste kerk Frauenkirche

Maar liefst 109 meter lang, 40 meter breed en 99 meter hoog is deze grootste kerk van München.  Het opvallendste is ook nog dat alles bestaat uit rode bakstenen. Aanschouw de glas-in-lood ramen, indrukwekkende kunst en een bijzondere afdruk. Bezoek deze mooie kerk en combineer met een gezellige lunch tijdens uw groepreis. 

Het indrukwekkende stadhuis Neues Rathaus 

Gelegen aan de Mariaplatz is dit waanzinige stadhuis. Elke dag luiden er maar liefst 43 klokken wat zorgt voor een mooi hoorspel. Het bijzondere daarvan is dat dit door koperen poppen als een waanzinnige voorstelling wordt uitgevoerd. Zeer zeker een bezoek waard tijdens uw groepsreis of bedrijfsuitje! 

Panorama uitzicht vanuit de Peterskirche 

Beleef een panoramische uitzicht over München vanuit deze kerk. Beklim de toren maar ook de kerk op zich is zeker een bezoek waard. Dit uitzicht een een ware belevenis voor uw groepenuitje. 

De prachtige museumwijk Kunstareal München

Gelegen in het centrum van München is deze prachtige museumwijk. Er bevinden zich tal van kunst musea in dit gebied, allen op loopafstand van elkaar gelegen. Erg leuk om met uw groepsreis door heen te wandelen. 

Bierhuis Zum Augustiner 

Ook dit uitstapje mag u eigenlijk niet overslaan, aangezien u in dit restaurant ( bierhuis ) het beroemde Ausgustiner bier geschonken wordt. Dit bier is afkomstig van de oudste brouwerij van München. Dit bierhuis is een echte aanrader. 

Het grote stadspark Englischen Garten 

In dit park is onder andere een amfitheater te vinden maar ook een ontmoetingsruimte, Japans theehuis en een Rumford House. Een erg leuke plek om even tot rust te komen en genieten van de natuur is dit park zeker. Vele beelden, bomen en waterpartijen geven dit park een bijzondere en zeer rustgevende uitstraling. 

Het wetenschappelijk Deutsches museum

Ruim 28.000 tentoongestelde objecten die over Wetenschap en Technologie gaan kunt u hier bewonderen. Daarnaast is dit museum ook nog eens gelegen in een prachtig pand wat ligt op een eiland in het centrum van de stad. 

Het oude paleis Schloss Nymphenburg 

Dit prachtige park is zeker een bezoek waard door zijn fonteinen en paviljoenen. Daarnaast ligt er een ontzettend groot park. Diverse bouwstijlen zijn terug te zien in dit majestueuze gebouw. Kom hier lekker rondstruinen met uw groepsreis of bedrijfsuitje. 

Groepsreis München - vrijblijvende offerte op maat! 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!