C&O Travel Stedentrips groepsreizen Maastricht Groepenuitje
0031-455327711

Activiteiten naar het altijd gezellige Maastricht

De Limburgse hoofdstad Maastricht behoort tegenwoordig tot de top 5 van de meest gekozen steden in Nederland voor groepsreizen.
Uw groepsreis Maastricht is bij voorbaat al een succes want C&O Travel, met een vestiging in o.a. Zuid-Limburg, kan uw groep ter plekke begeleiden. Wij spelen als het ware een thuiswedstrijd. Wij bieden u tal van mogelijkheden om uw arrangement geheel op maat samen te stellen. Lees snel verder om enkele ludieke activiteiten voor uw groepsreis te vinden.

Met uw groep per step Maastricht verkennen 

Ervaar deze begeleide steptocht, inclusief een korte kroegenstop, en verken Maastricht op een sportieve manier. Nadat u en uw groep de smaak van het steppen te pakken hebben, rijdt u allemaal als een echte coureur door het mooie Maastricht. Een fanatiek groepsreis uitje met diverse combinatie mogelijkheden, vraag onze groepsreizen adviseurs naar de opties.

 • Inclusief pauze in een typisch Maastrichts Cafe 
 • Step langs het Vrijthof, de Sint-Servaasbrug en de Markt
 • Combineer met een groepslunch vooraf 

Speel met uw groep de speurtocht Flikken Maastricht

Met deze activiteit kruipt u allemaal in de huid van een rechercheur en lost u samen een lastige moordzaak op. Voor aanvang ontvangt u een dossier met alle gegevens. Vervolgens kan dit spannende spel beginnen! Onderweg loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij goed teamwork van belang is. Een ludieke activiteit voor een geslaagde groepsreis.

 • Geniet onderweg van het mooie Maastricht 
 • Combineer met een groepsdiner achteraf 
 • Duur: circa 2,5 uur  

Walking groeps-diner door Maastricht 

Lekker samen tafelen in 3 restaurants en met een gids de stad verkennen! In het eerste restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht, waarna de rondleiding door Maastricht van start gaat. Vervolgens naar het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. In de laatste eetgelegenheid kunt u lekker napraten over alle verhalen die u heeft gehoord. 

 • 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze 
 • Onder begeleiding van een gids 
 • Ook mogelijk inclusief drankarrangement 

Samen met uw groep een Cocktail Workshop volgen

Leer samen met uw groep hoe u de lekkerste drankjes maakt! Op een gezellige locatie in het centrum van de stad volgt u samen deze workshop onder begeleiding van professionele cocktailshakers. Tevens ontvangt u alle informaties over de geschiedenis van de cocktail en verschillende cocktail bereidingstechnieken. 

 • Zelf aan de slag met shaker, cocktailglas en suikerrand 
 • Ontvang ook intructies over bartechniek en cocktailgereedschap 
 • Locatie hartje Maastricht  

Volg samen met uw groep een leuke workshop vlaai bakken

Ervaar een gezellig groepsuitje in Maastricht tijdens deze workshop vlaai bakken! Eerst aan de slag met bloem, boter en gist en vervolgens alles kneden tot deeg om daarna alles te vullen. Een gezellig groepsuitje met deze echte Limburgse activiteit! 

 • Bepaal zelf welke vlaai u wilt bereiden 
 • Enthousiaste begeleiding 
 • Ten slotte alles zelf proeven 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

WAT KUNT U IN MAASTRICHT ALLEMAAL BEZICHTIGEN VOOR EEN COMPLETE GROEPSREIS?

Onze groepsreizen specialisten adviseren u graag bij het samenstellen en organiseren van een uniek programma voor uw groepsreis: diner, lunch of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvol groepsreis naar Maastricht. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

De prachtige Sint-Servaasbasiliek 

De Sint-Servaas basiliek is een imposante vertoning. De basiliek is gebouwd op het graag van de eerste bisschop van Maastricht, Sint Servas. De buitenkant is erg indrukwekkend, net zoals de binnenkant. In de grote ramen zijn de bisschoppen van Maastricht verwerkt, indrukwekkend om te zien. Wat de basiliek zo bijzonder maakt zijn de orgels en hoeveelheid aan klokken. 

Het charmante Stadhuis 

Het prachtige stadhuis aan de markt van Maastricht is ontworpen door de Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post. Het unieke aan deze architect en kunstschilder is dat deze zelfs de locatie van het stadhuis heet gekozen, de markt leek hem de beste plek. 

De oudste stadspoort Helpoort - Oudste stadspoort van Nederland

De oudste stadspoort van Nederland, komt uit 1229 en is te vinden in Maastricht. De poort en zijn gebouw hebben eerst dienst gedaan als kruithuis en later als woonhuis en atelier van Jef Schipper. Tegenwoordig zijn er ddiverse exposities te bewonderen en is de poort een onderdeel van de Stichting Maastricht Vestingstad.

Het bekende en gezellige Vrijthof 

We hebben jullie eerder al iets verteld over de St.Servaasbasiliek, deze is gelegen aan dit prachtige plein. Dit plein wordt gezien als het bruisende hart van de stad met tal van restaurantjes en gezellige café's. Naast de horeca faciliteiten wordt dit plein gebruikt voor dverse evenementen zoals carnaval, Magisch Maastricht, openluchtconcerten van de beroemde Maastrichtenaar André Rieu en nog tal van andere events. 

Het mooie Fort Sint Pieter en Sint Pietersberg 

Dit fort op de Sint Pietersberg diende vroeger als beschermering van de stad en dateert uit 1701. De ligging van dit fort op de Sint Pietersberg is strategisch te noemen omdat er vanaf deze plek een goed uitzicht is. Tegenwoordig is dit fort toegankelijk voor publiek en kan u door middel van een rondleiding meer te weten komen over de geschiedenis, net als van de ondergelegen mergelgrotten. Een must visit tijdens uw groepsreis!

De watermolen Bisschopsmolen 

De Bisschopsmolen is een bekend fenomeen van Maastricht en gelegen in het centrum van de bruisende stad. De molen gaat al heel wat jaren mee en draait nog steeds dagelijks om op een ambachtelijke wijze broden te bakken. Het leuke aan deze Bisschopsmolen, dagelijks worden er verschillende rondleidingen gegeven waarbij er uitleg wordt gegeven over de molen. Het is mogelijk om activiteit te koppelen aan deze bezienswaardigheid met uw groepsreis.

De oude binnenhaven ‘t Bassin 

Op ongeveer 500 meter van de Markt ligt oude binnenhaven van de stad Maastricht welke bekend staat om zijn gezellige horeca gelegenheden. Ongeveer zeventig boten kunnen dagelijks aanmeren in de gezellige haven. Tevens is er een expositieruimte en atelier te vinden van de bekende kunstenaar en documentaire maker Robert-Jan van Melle.

Het interessante Bonnefantenmuseum 

Dit prachtige museum is een wel zeer bijzonder vormgegeven stukje architectuur. Op het industrieterrein aan de Maas ligt dit prachtige museum met zijn verzameling van indrukwekkende kunstwerken. 

Genieten vanaf de Kasteelruïne Lichtenberg 

Dit hooggelegen oude kasteel bevindt zich op de St. Pietersberg, vlakbij het St. Pieters Museum. Op de oude delen van de 10e eeuwse donjon-toren werd rond 1400 gestart met de bouw van dit kasteel. Rond 1740 is de U-vormige hoeve bijgebouwd. Door de hoge ligging heb je vanaf hier een bijzonder goed uitzicht over het Maasdal.

Het statige Dinghuis 

De prachtige gevel met klok en daarboven een torentje heeft vooral juridische functies gehuisvest. In de kelders van dit pand waren cellen voor gevangenen te vinden. Daarna is het aangepast als theater en weer later als studentenhuis. Tegenwoordig is de locale VVV er te vinden.

GROEPSREIS MAASTRICHT - VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!

Onze groepsreizen adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van een op maat gemaakt programma voor uw groepsuitje. Vraag een offerte aan om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij garanderen u dat uw groepsreis er eentje zal worden om nooit meer te vergeten.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!