Groepsreizen en bedrijfsuitjes Londen

Londen is geschikt voor iedereen. Of u nu met uw bedrijf, school, vrienden, vereniging of zakenrelaties op reis wilt gaan. In Londen is er voor alle leeftijden iets te beleven. Reisorganisatie C&O Travel adviseert al meer dan 25 jaar haar klanten in het organiseren van groepsreizen of bedrijfsuitjes naar Londen.

Overige bezienswaardigheden groepsreizen Londen

Reismogelijkheden groepsreis Londen

  • U reist per luxe comfort touringcar vanuit Nederland naar Calais. Vanuit Calais maakt u de oversteek naar Londen per trein. Onze chauffeur is een echte Londen kenner die uw groepsreis of bedrijfsuitje tot een succes maakt. Hij leidt u rond in Londen en verteld in geuren en kleuren over de geschiedenis en het heden van de stad.
  • U reist met de Eurostar, vanaf het dichtstbijzijnde station in Nederland, razendsnel naar Londen. U komt aan op St. Pancras. Vanuit hier regelen wij een Nederlandstalige gids die u de hele stad laat zien.

Verblijf in Londen

In overleg met u kiezen wij een van onze hotels in Londen. Onze Londen specialisten hebben goede relaties met o.a. DoubleTree by Hilten Docklands, Hilton Canary Warf, Hilton Islington en Ibis Excel. U geeft aan wat uw wensen zijn, en wij zoeken hier een passend hotel bij.

De beste verblijfsduur

Wat betreft de verblijfsduur kunt u in Londen alle kanten op. Een dagtocht geeft u een korte indruk van de stad in een dag. Wanneer u meer van de stad wilt zien, bevelen wij aan om een 2 of 3 daagse reis te plannen. Neem contant op met een van onze groepsspecialisten en laat u adviseren. Wij brengen met plezier een offerte voor u uit.

Groepsreis Londen - vrijblijvende offerte op maat! 

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een Londen offerte voor uw bedrijfsuitje of groepsreis aan.

Groepsreis Londen - vrijblijvende offerte op maat!
Vraag hier uw vrijblijvende offerte op maat aan!
Hoeveel is 10 + 4?