Groepsreizen op maat Londen High Tea in Londen

High Tea in Londen

Tip van C&O Travel: een heerlijke Afternoon Tea in Londen!

Een gezellige activiteit voor uw bedrijfsuitje of groepsreis. Deze culinaire activiteit mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Londen. De Afternoon Tea in Londen wordt om 15:00 genuttigd. In Londen zijn er veel charmante locaties die geschikt zijn voor een gezellige High Tea. Hieronder vindt u de meest populaire locaties in Londen.

High Tea in Harrods

Een van de geschikte locaties voor uw bedrijfsuitje is het warenhuis Harrods. Het beroemde en grote warenhuis biedt voor de liefhebbers een uitgebreide Afternoon Tea aan. Tijdens de Afternoon Tea kunt u culinair genieten van onder andere verschillende soorten thee, verschillende sandwiches en scones.  

Adresgegevens:
87–135 Brompton Road
Knightsbridge
London, SW1X 7XL
United Kingdom

The Ritz

The Ritz is een van de bekendste hotels in Londen. Naast de luxe hotelkamers, kunt u er ook terecht voor een heerlijke High Tea tijdens de groepsreis. Er zijn vier verschillende soorten High Tea's in het hotel, namelijk:

  • Traditional Afternoon Tea
  • Champagne Afternoon Tea
  • Celebration Tea
  • Celebration Tea with champagne
De Traditional Afternoon Tea is de populairste. Tijdens deze High Tea kunt u volop genieten van heerlijke thee, kleine sandwiches en veel zoete lekkernijen. 
 
Adresgegevens:
150 Piccadilly
London W1J 9BR
United Kingdom

Fortnum & Mason

Fortnum & Mason is een van de warenhuizen in Londen. In dit warenhuis is het ook mogelijk om een High Tea te organiseren voor het bedrijfsuitje of de groepsreis. Tijdens deze Afternoon Tea wordt u verwernd met allerlei lekkernijen. Denk hierbij aan: verschillende soorten sandwiches, scones, tea cakes en natuurlijk verschillende soorten thee. 

Adresgegevens:
181 Piccadilly
Londen W1A 1ER
United Kingdom