Groepsreizen Hamburg

Een stad die inmiddels meer is dan zijn beroemde Reeperbahn. Hamburg heeft zich in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Een ontwikkeling die zich zichtbaar uit in nieuwbouw, maar het moet gezegd worden, op zeer bijzondere en opvallende wijze. Hamburg heeft zijn allure behouden. Nieuwe gebouwen gaan prachtig op in de oude stijl, waarbij voornamelijk de haven het centrale punt met de Speicherstadt vormt. Het is niet voor niets een stad waar zelfs Rem Koolhaas zijn ontwerpen laat bouwen.

5 TIPS VAN C&O TRAVEL - HAMBURG BEDRIJFSUITJE

Overige bezienswaardigheden groepsreis Hamburg

  • Stadsrondrit
  • St. Michaeliskerk
  • Raadhuis

Reismogelijkheden reizen Hamburg

  • De reis naar Hamburg vertrekt vanaf de door u opgeven vertrekplaats. U reist per luxe comfort touringcar vanuit Nederland naar Hamburg. Onderweg zullen er genoeg pauzemomenten zijn. De chauffeur heeft ruime kennis van de stad Hamburg en zal voor een onvergetelijke groepsreis of bedrijfsuitje zorgen. 
  • U reist met het vliegtuig naar München en wij huren ter plekke voor u een luxe comfort class touringcar.

Verblijf in Hamburg

Het verblijf in Hamburg zal aan uw wensen aangepast worden. In overleg met u kiezen wij een geschikt hotel in Hamburg voor de groepsreis of het bedrijfsuitje. De specialisten van C&O Travel hebben goede relaties met verschillende hotels in Hamburg.

Ideale verblijfsduur in Hamburg

Wij raden u aan om te kiezen voor een 4 of 5 daagse reis naar Hamburg. Uiteraard is dit volledig naar uw wens aan te passen. Neem contact op met een van onze groepsreisspecialisten en laat u adviseren. Wij brengen met plezier een offerte voor u uit.

Groepsreis Hamburg - vrijblijvende offerte op maat! 

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een Hamburg offerte voor uw bedrijfsuitje of groepsreis aan.

Groepsreis Hamburg - vrijblijvende offerte op maat!
Vraag hier uw vrijblijvende offerte op maat aan!
Hoeveel is 7 + 2?