C&O Travel Groepsactiviteiten avontuurlijk Groepsuitje Highland Games
0031-455327711

HIGHLAND GAMES GROEPSACTIVITEIT

Het meest sportieve groepsuitje waarbij teambuilding voorop staat! De Highland Games is ontzettend populair in Schotland en inmiddels wereldwijd bekend. Tijdens de Highland Games mag je jezelf in een traditionele Schotse rok hijsen. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige hilariteit en sfeer. 

Dit is een echte teambuildings activiteit en zeer geschikt als groepsuitje.
Samen actief zijn met collega's, vriendengroepen, families of vrijgezellenfeesten. Teamwork, communicatie, kracht en vooral heel veel plezier. 

Er worden teams gevormd met uitgebreide uitleg door een deskundige spelbegeleider.
Het spel bestaat uit verschillende onderdelen:  jutezak werpen, voorhamerslingeren, boomstam werpen, touwtrekken, kogelstoten, sla de spijker op zijn kop en zagen. Aan het eind van het spel zal een terechte winnaar(s) gekozen worden. 

Kies zelf je locatie of laat je adviseren over de meest unieke locaties. 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Teamvorming
  • Een zeer deskundige spelbegeleider
  • Schotse kleding 
  • Een prijsuitreiking voor de winnaar(s)
  • Spelonderdelen

Maatwerk offerte groepsactiviteit:

Combineer uw activiteit met een lunch of diner. Vraag bij onze groepsreizen experts van C&O Travel naar een vrijblijvende maatwerkofferte. Wij stellen geheel naar wens uw activiteit samen met een hotelovernachting, bus, diner en wellicht nog een andere trendy activiteit samen. Wij zijn gewend uw arrangement geheel naar wens uit te voeren.

Offerte aanvragen groepsreis activiteit