0031-455327711

Groepsreis naar de barokke stad Wenen

Op zoek naar een indrukwekkende en veelzijdige bestemming voor uw groepsreis of bedrijfsuitje? Wenen is de stad! Een rijke geschiedenis, prachtige kastelen, indrukwekkende architectuur en heerlijk eten. Wat wilt u nog meer? De diversiteit die Wenen u biedt is perfect voor een groepsreis of bedrijfsuitje; u kiest een aantal gezamelijke activiteiten samen met onze groepsreizen adviseurs uit en tijdens de vrije tijd die er uiteraard ook gaat zijn, kan ieder zijn eigen gang gaan. Lees snel verder voor enkele uitgelichte activiteiten die onze groepsreizen adviseurs geselecteerd hebben.

Bike Groepstour door Wenen

Samen met uw groep alle hoogtepunten van de stad verkennen te fiets! Onder begeleiding van een Nederlandstalige- of Engelstalige gids, die u veel kan vertellen over Wenen. En ook nog op een zeer sportieve manier. TIP! Combineer deze activiteit met een lunch of diner, onze groepsreizen specialisten helpen u graag.

 • Onder leiding van een gids 
 • Verdeeld in groepjes 
 • Gezellig met uw collega`s, op een twee-wieler, Wenen verkennen

Bezoek de Weense Staatsopera

Een unieke activiteit met uw groep tijdens een bedrijfsuitje of groepsreis. De Weense staatsopera staat bekend als een van de beste opera`s ter wereld. Daarnaast staat dit beroemde operagebouw als teken voor de vrijheid van Oostenrijk.  

 • Samen met uw groep een voorstelling aanschouwen
 • Leuk met een drankje en/of hapje vooraf
 • Maak ook een rondleiding door het mooie operagebouw 

Middeleeuws groepenspel door Wenen

Neem deel aan een speurtocht en beleef Wenen in de middeleeuwen. Los de puzzels op en verlos Wenen van de zwarte pest. En dit allemaal op uw eigen smartphone. Ontgrendel nieuwe verhalen en ontdek ondertussen de Stephansdom, Hofburg en het Albertina. Een spel doet het altijd goed, informeer bij onze groepsreizen adviseurs naar alle mogelijke citygames.

 • Verken Wenen in deze leuke spelvorm met eigen smartphone 
 • Al speurend de oude Middeleeuwse binnenstad ontdekken
 • Los samen unieke raadsels van bezienswaardigheden op

Word een chocolatier voor een dag

Dit ( heerlijke ) groepenuitje is een must voor de chocoladeliefhebbers! Kom alles te weten over de geschiedenis van de chocolade. En vervolgens mag iedereen zelf aan de slag met het maken van een eigen chocoladereep. Tevens kunt u allemaal een bezoek brengen aan het chocolademuseum.

 • Een smakelijke activiteit voor uw groep
 • Ontvang allemaal een souvenircertificaat van het chocolademuseum
 • Geniet van de verschillende smaken, geuren en proeverijen 

Thema groepsdiner in een trendy restaurant 

Samen genieten in een trendy restaurant van typische Weense gerechten? Dan is dit groepsuitje zeker een aanrader. In hotel Stefanie ligt het restaurant: Kronprinz Rudolf. Proef heerlijke gerechten zoals de kalfsvleesgoulash, een wienerschnitzel of bijvoorbeeld het typische Weense rundvlees. 

 • Proef op deze unieke locatie meerdere lokale specialiteiten
 • Wij maken uw menu op maat en ook met heerlijke drankjes
 • Een culinair groepenuitje  

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Wat kunt u in Wenen allemaal bezichtigen voor een complete groepsreis?

Onze groepsreizen specialisten adviseren u graag met het samenstellen en organiseren van een uniek programma voor uw groepsreis: diner, lunch of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvol groepsreis naar Wenen. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

Het voormalige Zomerpaleis Schloss Schönbrunn  

Een bezoek aan Schloss Schönbrunn mag niet ontbreken tijdens uw groepsreis of bedrijfsuitje! De bouw van dit paleis begon in 1696 onder leiding van Leopold I. De opvolger van Leopold I heeft niet veel verandert aan het paleis, hij heeft zelf een lange tijd in een onafgewerkt paleis geleefd.

Bezoek de grootste kathedraal van Wenen

De Stephansdom is de grootste kathedraal van Wenen. Deze Kathedraal mag niet ontbreken tijdens uw groepsreis of bedrijfsuitje. Deze Kathedraal valt op door haar 250.000 gekleurde dakpannen die een wapen van een familie uitbeelden.

De mooie tuinen van het Schlossopark

Sinds 1779 zijn deze tuinen opgesteld voor bezoekers. Dit park heeft een grootte van 1,2 kilometer bij 1 kilometer en werd zelfs in 1996 opgenomen in het UNESCO werelderfgoed. De kleurenpracht en de vele zitjes met fantastische uitzichten laten u genieten!

De oudste dierentuin ter wereld 

Een bezoek aan deze dierentuin is zeker de moeite waard tijdens uw groepsuitje. Bekijken de verschillende soorten dieren die er te zien zijn. Dit is tevens de oudste dierentuin ter wereld. Deze werd geopend in 1752 en was daarmee `s werelds eerste dierentuin.

Het culturele gedeelte van Wenen

Het museumkwartier staat bekend om haar vele tentoonstellingsruimtes, theaters en museums. Met ongeveel 60 culturele instellingen is dit Museumkwartier een van de grootste culturele gebieden. En op de binnenplaatsen zijn allemaal cafe`s en winkels. 

De mooie Belvedere paleizen

Aanschouw, samen met uw groep, hier de mooie Barokke architectuur. Tevens is dit het onderkomen van een museum voor moderne kunst. Bewonder er de mooiste kunstwerken. 

Het grootse Hofburg 

De Hofburg is een compex van gebouwen. Onder anderen de Keizerlijke appartementen zijn een bezoek waard, evenals het Sisi museum en de schatkamer. In de Burgkapel is er iedere zondag zelfs een optreden, wellicht leuk voor uw groep.

Genieten in Weense koffiehuizen mét gebak 

Een bezoek aan Wenen zonder de Weense koffie of het gebak te proeven is bijna ondenkbaar. Samen, met uw groep, koffie proeven in allerlei soorten en ook de Sachertorte kent vele variaties. 

De gezellige Naschmarkt 

Lekker struinen met uw groep over deze gezellige markt. Een gigantische aanbod aan groente en fruit is hier te vinden. De Europese producten liggen aan het begin van deze markt, maar hoe verder u komt des te exotischer het aanbod. 

Het Reuzenrad van Prater 

Deels gelegen op het voormalig keizerlijk jachtgebied in Wenen ligt nu het grote pretpark Wurstelprater of Volksprater. Hier staat ook het welbekende reuzenrad uit 1897. Een leuk en actief uitje met uw groep tijdens voor uw groepreis. 

GROEPSREIS WENEN - VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!