C&O Travel Stedentrips groepsreizen Groepsreizen Sevilla
0031-455327711

Ontdek de Spaanse stad Sevilla met uw groepsreis

Sevilla wordt niet voor niets de mooiste stad van Spanje genoemd. Laat u en uw groep betoveren door de prachtige, romantische en indrukwekkende binnenstad. Smalle steegjes in de oude wijken is een bezienswaardigheid die je zelden ziet. Onze groepsreizen specialisten zijn fan van deze stad, en laten u door de activiteiten en bezienswaardigheden graag zien waarom.

Groepsreis naar hamdrogerij, Sherry Bodega of Olijffabriek

Een perfecte en smakelijke activiteit voor uw groepsreis is dit zeker! Een prachtige dagtocht naar het binnenland van Andalusië met een bezoek aan de Hamdrogerij. Geniet van een heerlijke groepslunch met daarbij een goed glas wijn. In de olijfolie fabriek maakt u kennis met alle geheimen rondom olijfolie. Breng ten slotte een bezoek aan de Sherry bodega, wat in de buurt ligt van Jerez de la Frontera.

 • Duur: gehele dag
 • Inclusief lunch en proeverij
 • Uitleg over de ham, sherry en olijfolie

Groepsreis in een paardenkoets 

Ontdek de prachtige binnenstad van Sevilla met een paardenkoets. De route is vanaf de kathedraal naar de tuinen van Plaza Espana. Onderweg krijgt u uitleg over de bezienswaarigheden en ontdekt u de ontzettend smalle steegjes. Maak deze groepsactiviteit compleet door het te combineren met bijvoorbeeld een tapas lunch en als afsluiting een groepsfoto op de Plaza Espana, onze groepsreizen adviseurs adviseren u graag.

 • Duur: 2 a 3 uur
 • Te combineren met een leuke lunch 
 • Genieten in dit nostalgische vervoersmiddel 

Spectaculair groepsbezoek aan de stierenvechterij

Breng samen tijdens uw groepsreis een bezoek aan het Stiervechtersmuseum en de arena in de Plaza de Toros in hartje Sevilla. Een waanzinnige beleving van het eeuwenoude traditie event. Ontdek met uw groep of bedrijf de Spaanse en met name Sevilliaanse cultuur van deze populaire activiteit.

 • Bewonder de arena vanaf het midden
 • Verken ook de paardenbinnenplaats en de kapel
 • Voel je als een stierenvechter wanneer je de arena door de hoofdpoort betreed

Groepstour door het oude stadsgedeelte van Sevilla

Een leuke restaurant-route door de Joodse wijk waarbij u langs de tuinen van Alcazar struint. Tevens kunnen onze groepsreizen experts deze activiteit helemaal compleet maken. Wij adviseren u graag voor restaurants die bijvoorbeeld een tapas-event op maat maken. Zo wordt dit een trendy activiteit voor uw groepsreis. 

 • Duur: halve dag
 • Uitgebreide uitleg over de stad Sevilla
 • Te combineren met wellicht een groepslunch

Cooking Class; samen met uw groep tapas maken

Leer samen hoe u dit authentieke Spaanse gerecht kunt maken! Allereerst gaat u samen met de gids naar de levendige lokale markt om ingredienten te kopen, afhankelijk van het seizoen. Vervolgens zal de les plaatsvinden in een tadionele ruimte in het hart van de oude stad. Leer tevens een typisch Spaans drankje te bereiden en luister tegelijkertijd naar Spaanse muziek. Een leuke en smakelijke groepsactiviteit! Onze groepsreizen adviseurs raden deze activiteit aan!

 • Het menu is volledig aan te passen naar smaak en voorkeuren
 • Leer alles over culinair Sevilla
 • Duur: circa 3 uur

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Wat kunt u in Sevilla allemaal bezichtigen:

Onze groepsreizen specialisten adviseren u graag met het samenstellen en organiseren van een Sevilla programma: diner, lunch, musical, show of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvolle groepsreis naar Sevilla. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

Het Koninklijk paleis Alcazar 

Het koninklijk paleis wat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Dit paleis is een ware belevenis door de Moorse, gotische en renaissance bouwstijl.

Een boottocht over de Guadalquivir rivier 

Vaar met uw groep over de rivier Guadalquivir en aanschouw een prachtig uitzicht over de beroemste gebouwen van de stad.
Tijdens deze boottocht vaart u onder historische bruggen door en kunt u de torens van Plaza de Espana bewonderen vanaf het water.

Bewonder de Torre del Oro

De twaalfhoekige toren die deels in de dertiende eeuw werd gebouwd. Het had de functie van een militaire uitkijkpost. Tegenwoordig bevindt er in deze toren een klein maritiem museum. 

Het altijd gezellige Mercado de Triana

In deze overdekte markt krijg je een beeld van alle cullinaire hoogtepunten van Sevilla. U kunt tijdens uw groepsreis een bezoek brengen aan deze markt en allerlei lekkernijen kopen en proeven.

Het prachtige Plaza de Espana

Prachtig plein waar u goed kunt vertoeven met uw groep. U geniet er van al het moois wat er te zien is. De vele bankjes en muurtjes rondom de fontein zijn perfect om lekker uit te rusten en te genieten. De vier bruggen symboliseren de koninkrijken van Spanje.

Een dagtocht naar het mooie Cordoba

Per touringcar met uw groep een prachtige dagtocht naar Cordoba maken. Tijdens deze dagtocht bezoekt u o.a. de beroemde en UNESCO werelderfgoed Mezquita de Cordoba.

Geniet van het uitzicht vanaf de Giralda Toren

Zowel de Giralda Toren als de Kaherdraal kunt u bewonderen aangezien ze naast elkaar liggen. De kathedraal is een van de grootste kathedralen ter wereld. Hier zijn o.a. de schatkamer, het graf van Columbus en de koninklijke kapel te bewonderen. Beklim ook de Giralda-toren en geniet van een prachtig uitzicht over de stad Sevilla.

Lekker rondstruinen door de wijk ' Santa Cruz '

De wijk 'Santa Cruz' is de oude joodste wijk van Sevilla. Hier kunt u heerlijk dwalen in een doolhof van oude smalle straatjes, terrasje en vele restaurants. Een absolute must do tijdens uw groepsreis Sevilla.

Het mooie Maria Luisa park 

Geniet van een ware groene oase in dit bekende openbare park van Sevilla! Het grenst aan het bekende plein 'Plaza de Espana'. 

De Iglesia Del Salvado 

De Iglesia Del Salvado, oftewel de 'verlosserkerk' is de na de grote kathedraal van Sevilla de belangrijkste kerk van de stad. Een prachtig hoofdaltaar en talrijke muur- en plafondschilderingen. Zeker de moeite waard om even binnen te kijken. 

GROEPSREIS SEVILLA - VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!