C&O Travel Stedentrips groepsreizen Groepsreizen naar Parijs
0031-455327711

Sfeervolle groepsreizen naar Parijs

Zoekt u een stad voor lekker eten, musea, gezelligheid, cultuur en leuke excursies voor uw groepsreis? Dan is Parijs de stad bij uitstek! Onze groepsreizen adviseurs kunnen u uitstekend adviseren om uw bedrijfsuitje of groepsreis tot een onvergetelijke belevenis te maken! 

Trendy Segway groepsactiviteit

Na een korte introductie leert u snel hoe u de zelfbalancerende Segway bedient. Vervolgens gaat u samen met uw groep de gids achterna voor een geweldige tocht door Parijs. Glij langs de hoogtepunten van deze monumentale stad en u kunt gemakkelijk stoppen onderweg om bijvoorbeeld een foto te maken. Dit is de ideale introductie tot Parijs voor uw groepsreis. Vraag onze groepsreizen adviseurs naar de mogelijkheden voor combinatie activiteiten zoals een lunch of diner.

 • Duur vanaf 45 minuten tot zelfs 3 uur
 • Lokale gids is inbegrepen
 • Geschikt voor complete beginners

Een "coole" groepsbelevenis: Ice Kube Bar

Ga voor een frisse neus naar de Ice Kube Bar en drink een cocktail met -20 Graden Celsius. Mocht iemand toch nog terughoudend zijn, deze bar leent jassen en handschoenen uit. Op deze manier kan iedereen deze aparte ervaring beleven. Een hoog gewaardeerde activiteit bij onze groepsreizen aanvragen.

 • Duur is maximaal 25 minuten
 • Inclusief muziek op maat
 • Ontdek samen met collega`s deze " coole " belevenis

Groepstour door Parijs in een Citroen 2CV

Samen de stad ontdekken in deze nostalgische auto`s. En mocht het zo zijn dat het zonnetje schijnt, dan kan het dak worden geopend. Met een leuke stop onderweg is deze activiteit helemaal compleet voor uw groepsreis of bedrijfsuitje.

 • Prive gids/chauffeur is inbegrepen
 • Leuk te combineren met groepslunch of diner
 • 3 personen per auto

Spannende Treasure-hunt door Parijs als groepenactiviteit 

Beleef samen deze speurtocht vol kennis en geschiedenis! Zeer zeker een spannende manier om Parijs te ontdekken. Op een interactieve manier kunt u samen de schoonheid van deze stad ervaren.

 • Vertrek vanaf het verzamelpunt en ontvang daar de map met de opdrachten
 • Duur circa 2 a 3 uur
 • Met als afsluiting een medaille uitreiking voor de winnaars

Ontdek de Catacomben van Parijs

Een groepswandeling door de tunnels van deze ondergrondse catacomben! Hier komt u alles te weten over de echte geschiedenis van Parijs. Franse verzetsstrijders hebben zelfs deze Catacomben tunnels gebruikt als een geheime ontmoetingsplek in de 2de wereldoorlog.

 • Mogelijkheid tot kleine groepjes met een gids
 • Een spannende belevenis voor uw groepsreis of bedrijfsuitje
 • Bewonder ondergronds een kapel

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Wat kunt u in Parijs allemaal bezichtigen voor een complete groepsreis?

Wij adviseren u graag met het samenstellen en organiseren van een uniek programma voor uw groepsreis: diner, lunch of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvol groepsreis naar Parijs. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

Beklim met uw groep de Eiffeltoren

De beroemde Eiffeltoren is de nummer 1 bezienswaardigheid van Parijs. Maar liefst 276 meter hoog en bevat 3 verdiepingen.
Iedere verdiepingen is geopend voor bezoekers.  

Bewonder het imposante Louvre

Altijd al eens de Mona Lisa in het echt willen aanschouwen? Breng dan een bezoek aan dit bekende kunstmuseum van Parijs.

De bekende triomfboog Arc de Triomphe

Het dak van de deze triomfboog is dagelijks geopend voor bezoekers. Geniet van een schitterend uitzicht over deze indrukwekkende stad. 

Wereldberoemde kathedraal de Notre – Dame

Gelegen op het centrale punt van Parijs ligt deze wonderlijke kathedraal. Zowel de Kathedraal, de torens en de schatkamer zijn geopend voor bezoekers. 

Musee d`Orsay

Een schitterend en drukbezocht kunstmuseum van Parijs. Van Monet, Renoir en zelfs de Van Gogh zijn hier te bekijken.

De Basiliek Sacre-Coeur

Op de heuvel van Montmartre ligt deze witte Basiliek. Beklim, samen met uw groepsreis, de 200 treden en u bent op een van de hoogste uitkijkpunten van Parijs. Tevens is deze basiliek te bezoeken.

De gezellige schilderwijk montmartre

Leuke smalle straatjes, witgekalkte huisjes, pleintjes en ouderwetse straatverlichting komt u allemaal tegen in deze schilderwijk. 

De Champs-Elysees

Deze avenue wordt gekenmerkt door aparte boetieks en winkels. Deze zijn allemaal dagelijks geopend. Breng zeker een bezoek aan deze gezellige winkels tijdens de groepsreis. 

De wolkenkrabber Montparnasse

Maar liefst 210 meter hoog en telt 58 verdiepingen. Geniet met uw groep van een adembenemend uitzicht over Parijs van 360 graden.

De Opera Garnier

Neem een kijkje binnen en u ziet dat deze opera geweldig versierd is met marmer, indrukwekkende plafondschilderingen en zelfs bladgoud. 

GROEPSREIS PARIJS - VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!