C&O Travel Stedentrips groepsreizen Groepsreizen Brugge
0031-455327711

Groepsreizen naar de middeleeuwse stad Brugge

Brugge wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd! En deze bijnaam heeft deze mooie stad niet zomaar gekregen. Het stadsbeeld van Brugge wordt namelijk gedomineerd door talloze grachten. Gezien de grote weelde aan indrukken, zijn meerdere dagen in Brugge zeker aan te raden voor uw groepsreis of bedrijfsuitje! Wordt betoverd door de unieke sfeer in de kerken, struin door de gezellige straatjes, bewonder de mooie pleinen en wandel langs de vele grachten. En ten slotte worden uw smaakpupilleen ook nog verwend in Bourgondisch Brugge!

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen en bedrijfsuitjes. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw groepsreis programma compleet met diverse excursiemogelijkheden.

Groepsrondvaart over de Brugse Reien

Een boottocht over de Brugse Reien mag tijdens uw bezoek aan deze stad niet ontbreken! Gedurende deze boottocht ontdekt u werkelijk de mooiste plekjes van Brugge. Ideaal voor een eerste kennismaking met deze middeleeuwse stad. Stap met uw groepsreis of bedrijfsuitje op deze boot en genieten maar!

 • De boten zijn niet overdekt, lekker bij mooi weer
 • Ideaal te combineren met een groepslunch vooraf
 • Duur: Circa 1 uur

Beleef een middeleeuws spektakeldiner met uw groep

Beleef met uw groep een onvergetelijke middeleeuwse avond! Een feestbanket in een grandioos decor en attracties, middeleeuwse kostuums, muziek en Bourgondisch eten en drinken. Terwijl u en uw groep genieten van een vorstelijk viergangenmenu, fleuren narren, ridders, dansers, heksen en vuurspuwers het feest op. Dit middeleeuwse theaterspektakel leent zich uitstekend als activiteit tijdens uw groepsreis naar Brugge.

 • Wordt ondergedompeld in dit middeleeuws huwelijksfeest
 • Geniet ook met een bijbehorend feestmaal
 • Gelegen dichtbij het centrum van Brugge

GPS-Photo groepstour door Brugge 

Een leuke activiteit voor uw groepsreis, maar dan net even anders. Een uniek en interactief programma waarbij u en uw groep op een ontspannen manier de mooiste bezienswaardigheden van Brugge leren kennen. Met een GPS komt u op bijzondere plaatsen en maakt u leuke foto`s onderweg!

 • Treed in de voetsporen van de volkshelden van Brugge
 • Met GPS en smartphone op stap
 • Ga op speurtocht langs de historische hoogtepunten

Groepsworkshop Wafels & Bier maken

Combineer twee typisch Belgische specialiteiten tijdens deze unieke workshop. Proef eerst drie verschillende soorten Belgische bieren en kies er een om toe te voegen aan het wafelbeslag! Leer vervolgens om zelf wafelbeslag te maken met behulp van het geselecteerde bier. Bak met uw groep een heerlijke wafel! 

 • Leer over Belgische wafels en bier met deze hands-on activiteit 
 • Een ideale groepsworkshop voor fijnproevers 
 • Neem het wafelrecept mee naar huis als souvenir 

Ontdek de magie van Brugge tijdens een nachttour 

Ervaar samen met uw groep de middeleeuwse stad tijdens een begeleide nachttour! Bewonder de prachtige grachten en historische gebouwen onder het licht van de straatlantaarns. 

 • Een aparte stadstour voor uw groep 
 • Leuk te combineren met een diner vooraf 
 • Duur: circa 2 uur

  

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

WELKE BEZIENSWAARDIGHEDEN MOGEN ER NIET GEMIST WORDEN?

Onze groepsreizen adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte programma. Bij ons is niks onmogelijk en altijd voor alles een optie. Een juiste mix aan activiteiten zorgen voor een geslaagde groepsreis. Laat u door ons adviseren en neem alvast een kijkje bij de bezienswaardigheden die niet gemist mogen worden tijdens een bezoek aan Brugge:

Het Prinselijk Begijnhof

Brugge is al een en al historie maar het mooie Begijnhof spant al helemaal de kroon. In het Begijnhuisje kun je zien hoe de bewoonsters leefden. Het Begijnhof grenst aan het Minnewater waar tal van zwanen rondzwemmen.

Het indrukwekkende kantmuseum

Hier kunt u met uw groepsreis nog echt de levenssfeer opsnuiven van het oude kantklossen. Tevens zijn er hier nog demonstraties bij te wonen van de techniek. Bewonder er vooral ook de kantwerkjes uit de 18de en 19de eeuw.

Het mooie Stadhuis

Het stadhuis van Brugge staat als een echt sieraad aan het Burgplein! Oprecht het paradepaardje en tevens het oudste stadhuis. Van hieruit wordt de stad Brugge al meer dan zevenhonderd jaar bestuurd. De prachtige architectuur zal u werkelijk versteld doen staan!

De gezellige huisbrouwerij; de halve maan

In deze brouwerij, welke werd opgericht in 1546, draait alles rond de ' Brugse Zot '. De ' Brugse Zot ' is een pittig biertje van hoge gisting, op basis van mout, hop en speciale gist. Breng vooral met uw groepsreis een bezoek aan deze brouwerij waar alles ook nog ter plaatse geproefd kan worden. Wilt u meer weten over het productieproces en de geschiedenis? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij C&O Travel!

De stadstoren Belfort

Het is meer dan de moeite waard om de 366 treden te beklimmen van deze 83 meter hoge stadstoren aan de Markt! Onderweg naar de top ontdekt u een schatkamer, een indrukwekkende uurwerkmechanisme en een beiaard met 47 klokken. En na de beklimming van de 366 treden worden de sportieve prestaties beloond en kunt u samen met uw groep genieten van een prachtig uitzicht over de stad en het aangrenzende polderland. Onze groepsreizen specialisten kijken graag de mogelijkheden voor u na.

De schitterende Onze-Lieve-Vrouwekerk

Deze schitterende kerk is zeker een bezoek waard! Bewonder vooral de levensgrote grafmonumenten van Karel de Stoute in het koor en ook de 15e-eeuwse schilderijen van de Keulse School welke in zijkapellen hangen.

Het mysterieuze Diamantmuseum

Ontdek de geheimen van de mysterieuze diamantwereld in het Diamant museum. Het museum beschikt over een collectie van meer dan 4000 slijpwerktuigen. Deze slijpwerktuigen zijn vooral afkomstig uit Vlaamse slijpateliers die werden gesloten. Een slijpdemonstratie bijwonen is een absolute aanrader voor uw groepsreis of bedrijfsuitje.

Het museum Historium

Dit prachtige museum is te vinden aan de Grote Markt. Het museum neemt u op een interactieve wijze mee naar de gouden eeuw van Brugge. De wijze waarop dit tentoon wordt gesteld is zo indrukwekkend, dat u zelf het gevoel krijgt erbij te zijn. Geniet aan het einde van uw bezoek op het panoramaterras van een prachtig uitzicht over de Grote Markt. Vraag onze groepsreizen experts naar de mogelijkheden om een bezoek aan dit museum te plannen tijdens uw groepsreis.

De Basiliek van het Heilig Bloed

Deze Basiliek is enorm fraai gedecoreerd van binnen. Het belangrijkste stuk is de reliekschrijn van het Heilig Bloed. Jaarlijks vormt het reliek het middelpunt van de Heilig Bloedprocessie die met Hemelvaartsdag gehouden wordt. Deze dag is het enorm druk rond en in de basiliek.

Het Groeningemuseum met Vlaamse schilderkunst

Houd u van schone kunsten? Dan kunt u terecht in het Groeningemuseum. Een uitgebreide collectie over de Vlaamse en Belgische schilderkunst. Er zijn in totaal zes eeuwen aan kunstgeschiedenis van verschillende lage landen. De werken die er te zien zijn, zijn afkomstig van Jan van Eyk, Jan Provoost, Jheronimus Bosch en Albert Cuyp.

Groepsreis Brugge - vrijblijvende offerte op maat!

Ons groepsreizen team maakt graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw groepsreis. Naast bovengenoemde activiteiten en bezienswaardigheden zijn zij in het bezit van alle kennis over de stad Brugge. Wij zoeken graag samen met u naar een activiteit die bij uw bedrijfsuitje of groepsreis past!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!