Groepsreizen en bedrijfsuitjes Berlijn

Berlijn is een stad vol tegenstellingen. Naast de moderne gebouwen, de vele parken en een levendig centrum neemt Berlijn u mee terug in de tijd. De stad leek haar toeristische aantrekkingskracht net na de val van de muur te hebben verloren. Maar nu, zo’n 20 jaar na dato leeft de stad weer volop! Kortom een uniek reisdoel voor een bedrijfsuitje of groepsreis.

5 TIPS VAN C&O TRAVEL - BERLIJN BEDRIJFSUITJE

Overige bezienswaardigheden groepsreizen Berlijn

Reismogelijkheden groepsreis Berlijn

  • U reist per luxe comfort touringcar vanuit Nederland naar Berlijn. Onderweg zijn er genoeg tussenstops om even te pauzeren. De chauffeur, die ruime kennis heeft van de stad Berlijn zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje en weet u perfect rond te leiden.

  • U reist met het vliegtuig naar Berlijn en wij huren ter plekke voor u een luxe comfort class touringcar.

Verblijf in Berlijn

In overleg met u kiezen wij een van onze hotels in Berlijn. Onze groepsreizen specialisten hebben goede relaties met verschillende hotels in Berlijn. Een van de hotels is het Park In hotel bij de Alexanderplatz. U geeft aan wat u wensen zijn en wij zoeken hier een passend hotel bij.

De beste verblijfsduur

Wat betreft de verblijfsduur voor een groepsreis naar Berlijn raden wij u een 4 of 5 daagse reis te plannen. Berlijn is een grote stad en er zijn veel bezienswaardigheden. Neem contant op met een van de groepsspecialisten van C&O Travel en laat u adviseren. Wij brengen met plezier een offerte voor u uit.

Groepsreis Berlijn - vrijblijvende offerte op maat! 

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een Berlijn offerte voor uw bedrijfsuitje of groepsreis aan.

Groepsreis Berlijn - vrijblijvende offerte op maat!

Vraag uw vrijblijvende offerte op maat aan!

Hoeveel is 6 + 7?