C&O Travel Stedentrips groepsreizen Groepsreizen Antwerpen
0031-455327711

Groepsreis naar de kroegenstad Antwerpen

Niet te ver reizen, maar toch genieten in het buitenland? Kom met uw groepsreis naar het sfeervolle Antwerpen. Van kunstgalerijen, terrasjes tot de vele indrukwekkende panden. Antwerpen is een prachtige stad. De woonplaats van de kunstschilder Rubens maar ook van de Barok. En wilt u de sfeer echt proeven? Ga dan vooral een avondje stappen, want in Antwerpen kunt u met uw groep heerlijk genieten van de befaamde Belgische biertjes. Onze groepsreizen specialisten vertellen u graag meer over enkele activiteiten en bezienswaardigheden die de stad rijk is.

Step-tocht groepstour

De stad Antwerpen verkennen met een step is hartstikke populair én sportief. Uw groep kan zelf het tempo en de route bepalen, waardoor u Antwerpen op dit trendy vervoersmiddel kunt leren kennen.

 • Voor hippe sportievelingen en groepen
 • Een originele rondleiding langs de hoogtepunten van Antwerpen
 • Combineer met een leuke groepslunch en/of diner 

Gezellige kroegentocht met uw groep

Tijdens uw groepsreis moet er natuurlijk ook lekker gegeten en gedronken worden. Het kan tijdens deze kroegentocht. Onder leiding van een deskundige gids bezoekt u de meest pittoreske cafés van Antwerpen. U kunt kiezen voor ''gewone'' kroegen maar ook voor thema’s zoals jazzcafés of 15e eeuwse kelders. Combineer deze activiteit met een lunch of diner, onze groepsreizen adviseurs helpen u graag.

 • Frisse pinten en (h)eerlijke gesprekken, plezier gegarandeerd 
 • Er is bij elke stop tijd voor 1 drankje, daarna weer verder op verkenning
 • Deze kroegentocht gaat ook langs de mooiste gebouwen, bezienswaardigheden en monumenten

Chocolade Workshop volgen als groepsactiviteit

Niet alleen chocolade proeven maar ook zelf bonbons maken met zelfgekozen smaken! Ga helemaal op in deze creatieve wereld van heerlijke chocolade en ga vervolgens aan de slag met vers gesmolten chocolade. Iedereen gaat zelf bonbons maken, inclusief versieringen. Tevens is het nog een leuke fotoshoot tussendoor. Uiteraard mag iedereen proeven van alle verschillende chocolade.

 • Inclusief kleine chocolade proeverij
 • leuke en smakelijke groepenactiviteit 
 • Duur: circa 3 uur 

Samen op City Adventure door Antwerpen

Speel samen een digitale speurtocht door Antwerpen. Iedereen gaat op pad met GPS-tablets in kleinere teams. De tablets leiden iedereen door de stad waardoor de groep alle highlights krijgt te zien, maar ook de verborgen kiekjes. Welk team heeft de beste speurneuzen en gaat ervan door met de winst? Na veel denk werk, is het tijd voor een overheerlijke lunch/diner, vraag onze groepsreizen specialisten naar de mogelijkheden.

 • Ga op zoek naar de juiste locatie middels GPS aanwijzingen op de tablet
 • Scoor ook bonuspunten met foto-opdrachten
 • Leuk met een einddrankje in een gezellig Antwerps cafe

Stap samen met uw groep op de borrelboot

Op zoek naar een gezellige vaartocht voor uw groepsreis? Tijdens deze gezellige borrelcruise geniet u van lekkere hapjes en drankjes en vaart u heerlijk ontspannend over de kabbelende Schelde. Zo kunt u, uw groep deze mooie stad van een andere kant laten zien. Het is mogelijk om de borrel boot om te toveren tot een party boot met een speciaal thema feest, vraag onze groepsreizen adviseurs naar de mogelijkheden.

 • Prive boot 
 • Diverse hapjes naar keuze
 • Inclusief drankjes 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Wat kunt u in Antwerpen allemaal bezichtigen voor een complete groepsreis?

Onze groepsreizen specialisten adviseren u graag bij het samenstellen en organiseren van een uniek programma voor uw groepsreis: diner, lunch of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvol groepsreis naar Antwerpen. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

Het Paleis op de Meir 

Midden in het commerciële hart van Antwerpen vindt u het paleis op de Meir. Dit monument bevat 250 jaar aan rijke geschiedenis. Naast Willem I is ook Napoleon eigenaar geweest van dit imposante gebouw.

Groepsbezoek aan de hoedensalon

Vooral ontspannen en educatief voor jong en oud, en niet alleen voor dames want gelet op de terugkeer van de herenhoed is deze activiteit ook voor hen erg interessant! Aan de hand van allerlei hoeden verteld de eigenaresse u alles over de geschiedenis van de hoed. 

Bezoek Ruihuis of maak een ruienwandeling

Neem een kijkje in de onderbuik van de binnenstad. Ondergronds ontdekt u een stuk van de geschiedenis van de stad Antwerpen. De ruien waren oorspronkelijk verdedigingsgrachten, maar na de stadsuitbreidingen in de Middeleeuwen vormden ze een netwerk van kanalen binnen de stad die voor afwatering zorgden en waar ook kleine schepen op konden varen.

De brouwerij de Koninck

Bierliefhebbers opgelet; de rondleiding door de fabriek van dit beroemde bier is een must. Brouwerij de Koninck is altijd sterk verbonden geweest met de stad Antwerpen. Tijdens uw groepsreis in Antwerpen kan dan ook een bezoek aan deze brouwerij niet uitblijven.

Kasteel ' Het Steen'

Het Steen wordt gezien als de ingangspoort naar de oude stadskern. Het kasteel wordt 'Het Steen' genoemd, omdat het vroeger niet gebruikelijk was om een gebouw van steen te maken, maar van hout. Het is een van de eerste stenen gebouwen van Antwerpen. Het kasteel heeft talrijke renovaties ondergaan en werd eerst gebruikt als fort, later als gevangenis en daarna als Archeologisch Museum.

Het bekende Rubenshuis

De bekendste inwoner van Antwerpen, Peter Paul Rubens, woonde en werkte de laatste dertig jaar van zijn leven in deze stad. Het prachtige gerestaureerde pand is tegenwoordig een museum. Het gebouw bestaat uit twee delen, het woongedeelte en het hoofdatelier. Via een uitgestippelde route worden bezoekers door het Rubenshuis geleid.

Bezoek de mooie onze-lieve-vrouwenkathedraal

Ga terug in de tijd met uw groepsreis en bewonder de Onze- Lieve- Vrouwekathedraal. Met haar indrukwekkende toren is ze niet alleen de grootste Gotische kerk van de Benelux, ze is een steen geworden verhaal van zowel glorie en voorspoed als leed en ramspoed.

Bezoek Night of the Proms

Elk jaar weer zijn er 20-tal voorstellingen van de Night of the Proms. Combineer uw groepsreis aan Antwerpen met een ticket van de Proms of een ander attractief arrangement.

Bekijk de onderwaterwereld in Aquatopia

Bezoek de onderwaterwereld van Antwerpen tijdens een rondleiding door Aquatopia. Hier kunt u meer dan 10.000 soorten vissen een reptielen zien. Mocht u iets extra’s aan dit uitstapje voor uw groepsreis willen toevoegen, dan kunt u hier ook dineren met uitzicht op de haaientank.

Het Diamantenmuseum van Antwerpen

Antwerpen heeft tal van leuke musea. Tijdens uw groepsreis of bedrijfsuitje moet u dan ook zeker een bezoek brengen aan het Diamantenmuseum. Antwerpen is namelijk het wereldcentrum van de diamantbewerking en handel.

GROEPSREIS ANTWERPEN - VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!