0031-455327711

Groepsreizen naar het mooie Madrid

Madrid kenmerkt zich door de veelzijdigheid die deze stad te bieden heeft. Brede straten, goed onderhouden gebouwen en weide pleinen bepalen het beeld van de Spaanse hoofdstad. Madrid is ook een uitstekende stad om te genieten van heerlijk eten en mooie wijnen. Daarnaast kunt u, samen met uw groepsreis, ook nog een bezoek brengen aan de mooiste parken en musea en dwaalt u samen door knusse en gezellige wijkjes. Kortom; Madrid bruist! 

Onze groepsreizen specialisten hebben enkele tips voor activiteiten opgesomd. Zij weten als geen ander hoe ze een perfecte groepsreis moeten organiseren en helpen u graag met het verwezenlijken van uw wensen. Lees snel verder voor enkele tips van de groepsreizen experts.

Met uw groepsreis naar de Stierenvechtersarena Las Ventas 

Breng een bezoek aan deze monumentale stierenvechtersarena Las Ventas, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Madrid! Tevens te combineren met het mooie bijbehorende stierenvechtersmuseum om meer te leren over de fascinerende traditie. 

 • Rondleiding door de Arena mogelijk
 • Combineer met een lunch- en/of diner  
 • speel ook het Virual Reality- stierenvechtspel

Maak met uw groepsreis een tapaswandeling   

Een hele leuke activiteit voor uw groepsreis of bedrijfsuitje! Maak een tocht langs enkele van de beste lokale tapasbars en ontdek Madrid. Wandel door de gezellige maar ook de minder bekende wijken waar de beste tapasbars liggen. Deze wandeling is een feest voor de zintuigen.

 • Geniet van lokale specialiteiten 
 • Inclusief gids voor alle tips 
 • Bepaalt zelf waar u wilt consumeren  

Groepsuitje naar Unesco erfgoed stad Toledo

Kies voor een dagtocht per bus naar het nabij gelegen Toledo. Ontdek de historische hoogtepunten en kom langs spectaculaire bezienswaardigheden. Bezoek bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Toledo en ontdek het charmante labyrint van de oude stad. Ook leuk om te doen met een gids erbij, zo ontstaat er direct een fascinerend inzicht in het rijke erfgoed van het gebied. 

 • Hotel pick-up en drop-of  
 • Privetour mogelijk 
 • Duur: circa 8 uur

San Miguel Bierbrouwerijtour 

Maak een tour door de brouwerij van San Miguel, het bekendste Spaanse biermerk ter wereld! Tijdens deze tour zal zowel de geschiedenis en het productieproces van het bier uitgelegd worden. Vervolgens kan iedereen van uw groepsreis zelf een kijkje kan nemen in de fabriek. Na dorst krijgen jullie vast honger, vraag onze groepsreizen adviseurs naar de mogelijkheden voor een lunch of diner in combinatie met deze activiteit.

 • Bekijk het gehele productieproces 
 • Geniet erna van een uniek biertje 
 • Duur: circa 3 uur

Buggy-tour met uw groepsreis 

Ontdek de geschiedenis van de Spaanse hoofdstad op een buggy-excursie. Met dit leuke vervoersmiddel rijdt u eerst door het groeiende centrum van de stad en vervolgens naar de rustige buitenwijken van de stad. Bekijk het beste dat Madrid te bieden heeft vanuit het comfort van deze unieke elektrische buggy`s!  

 • Tussendoor foto`s maken 
 • Duur: circa 3 uur 
 • Met kleine groepjes van 5 personen 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Wat kunt u in Madrid allemaal bezichtigen:

Onze groepsreizen specialisten adviseren u graag met het samenstellen en organiseren van een Madrid programma: diner, lunch, musical, show of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvolle groepsreis naar Madrid. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

Het mooie koninklijk paleis Palacia Real 

Palacio Real is het koninklijk paleis van Madrid. Het imposante gebouw van de vroegere koning van Spanje. Het paleis kent veel historie uit voorgaande eeuwen. Voor uw groepsreis advieren wij om het paleis onder leiding van een gids te bezichtigen. 

Kom naar het bekende Museum Nacional Centro de Arte Reina Sofia 

Het museum vormt samen met Museo del Prado en Museo Thyssen-Bornemisza de gouden triangel. Het top kunstwerk is de “Guernica” van Pablo Picasso uit 1937. 

Het voetbalstadion Real Madrid Bernabeu 

Een van de meest bekende en vooral ook imponerende voetbaltempels in de wereld is het Santiago Bernabeu Stadion van de succesvolle voetbalclub Real Madrid. Maak met uw groepsreis een stadiontour door het museum. Vraag vrijblijvend naar het wedstrijdschema en wellicht bezoekt u via C&O Travel een thuiswedstrijd.

Het mooie stadspark Retiropark 

In dit zeer grote stadspark ‘Parque del Buen Retiro’ van Madrid heerst een uitermate bijzonder sfeertje. Lokale Madrilenen besteden hun vrije dag in het Retiropark. 

Een schitterend poortgebouw De Puerta de Alcala 

Het poortgebouw is in neo-klassieke stijl gebouwd en werd verbouwd als vervanging voor een veel kleiner poortgebouw.
Nadat in 1869 de stadsmuur werd gesloopt, had de poort verder geen functie en is het huidige plein ontstaan ‘Plaza de la Independencia’.

De gezellige markt Rastro

Elke zondag is er in het attractieve stadswijkje El Rastro een grote markt, verdeeld over gezellige steegjes. Vanalles is er te vinden zoals kleding, kunst, antiek, boeken, meubels en ambachten. Bezoek met uw groepsreis of bedrijfsuitje een van de lokale bars of terrasjes en proef de sfeer van het echte Madrid.

Het grootste plein Plaza de Oriente

Het grootste plein van de stad met ondere andere het koninklijk paleis en de Opera. Ook ligt hier een beeldentuin welke zeer zeker de moeite waard is om te bekijken met uw groep.

De schitterende Almudena Kathedraal

Kathedraal Almudena in neoclassicistische bouwstijl en past in de sfeer van het Koninklijke paleis.

Het bekende plein Plaza Mayor

Een van de meest bekende pleinen ter wereld. Op het plein vind je veel terrasjes en nuttig, samen met uw groep, een heerlijke lunch of diner. Geniet van de sfeer die zich er af speelt van de straatmuzikanten en typische Madrileense mensen.

Het kunstmuseum Prado 

Eén van de meest bekende kunstmusea ter wereld. Het museum bezit werken van bekende kunstenaars als El Greco, Bartolome Esteban Murillo, Rembrandt, Jheronimus Bosch, Peter Paul Rubens, Velázquez, Titiaan en Joachim Patinir. Zeker de moeite waard om te bekijken met uw groepsreis.

GROEPSREIS MADRID - VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!