Gent

C&O Travel kan voor u deze groepsreis, geheel naar uw wensen, op maat maken. C&O Travel beschikt over een ervaren groepsreizen team, die er alles aan doen om uw wensen tot werkerlijkheid te maken. Door onze 25 jaar ervaring en de opgebouwde relaties in Gent, Zullen  wij alles voor u doen om deze groepsreis tot een onvergetelijk succes te brengen!

Gent is de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Een boeiende en historische stad met tal van bezienswaardigheden en gezellige grachten. De stad is een geslaagde mengeling van middeleeuwse bouwsels, chique winkelstraten met prachtige herenhuizen en drukke pleintjes waar men op zwoele zomeravonden tot in de vroege uurtjes kan tafelen. Laat u zich ook inpalmen door deze bruisende stad van Karel V?

C&O Travel heeft voor u de meest attractieve bezienswaardigheden en activiteiten op een rijtje gezet. Zo kunt u als organisator van een bedrijfsuitje of jubileumreis alvast uw wensen kenbaar maken. C&O Travel maakt voor u vrijblijvend een offerte Gent naar wens.

Top 3 onvergetelijke dagprogramma's:

  • GPS Tocht Gent
  • Gentse kroegentocht
  • Fonduen in chocolade fontein

Suggesties voor uw bedrijfsuitje naar Gent