C&O Travel Stedentrips groepsreizen Dusseldorf groepsuitje
0031-455327711

Ontdek multistad Düsseldorf, net over de grens

Slechts op een steenworp afstand van Nederland, is de razendpopulaire Duitse stad Düsseldorf te vinden. De stad heeft veel te bieden, zo is deze stad een walhalla voor alle shoppers, een echte must visit city voor alle musea liefhebbers en een stad met heel wat prachtige historie voor de enthousiaste geschiedenis liefhebbers. De stad is gedurende de jaren een heel stuk moderner geworden wat ervoor zorgt dat er een leuke combinatie aan activiteiten kan worden geboden voor groepsreizen. Benieuwd naar alle groepsreis mogelijkheden? Onze groepsreizen specialisten geven alvast enkele groepsactiviteiten prijs.

Ontsnap uit een Escape Room

De deur sluit, jullie worden opgesloten in een kamer geheel gedecoreerd naar het Pearl Harbour verhaal. Jullie hebben 60 minuten de tijd om de verschillende opdrachten zoals sleutelpuzzels op te lossen. Zorg dat jullie binnen de tijd de missie succesvol afronden om zo te voorkomen aan Pearl Harbor. Hebben jullie het mysterie binnen de tijd opgeslot? Ontsnap dan uit de kamer om terug te keren naar de realiteit. 

 • Los uitdagende raadsels op
 • Graaf diep in gedetailleerde scenario's
 • Proef de sfeer van Pearl Harbour met authentieke geluidseffecten

unieke groepsreizen op maat

Kaiserswerth - Present City Discovery Game

Verken in uw eigen tempo de Kaiserswerth-wijk van Düsseldorf. Probeer 12 raadsels via uw telefoon op te lossen en ontdek gedurende het zoeken van de oplossingen bijzondere monumenten zoals kasteelruïnes of de indrukwekkend basiliek van St. Suitbertus. Geniet van een interactieve rondleiding en probeer tijdens deze groepsreis het mysterie op te lossen.

 • Verken de beroemde oude stad van Düsseldorf tijdens het oplossen van raadsels
 • Ontdek beroemde bezienswaardigheden met een andere kijk
 • Krijg de kans om onder het oppervlak van de stad te gaan

unieke groepsreizen naar adembenemend düsseldorf

Stadstour met de Segway of E-Scooter

Ontdek de hoogtepunten van Düsseldorf tijdens een rondleiding door de oude stad en langs de oevers van de Rijn met een Segway of E-Scooter. Bewonder de skyline en geniet van je rit op dit unieke vervoersmiddel. Bezoek de Tonhalle, die  over de hele wereld bekend is vanwege zijn adembenemende  architectuur  uit de tijd van het expressionisme.  Daarna ontdekken jullie de oude stad van Düsseldorf. Rijd door 's werelds langste bar en maak een korte tussenstop voor een Altbierproeverij bij brouwerij "Uerige". Kortom, deze tour bied vele ontdekkingspunten. Erg leuke activiteit voor een groepsreis, aanrader van onze groepsreizen specialisten.

 • Ontdek het hart van de stad Düsseldorf
 • Maak een leuke rit op een Segway of E-Scooter en ervaar de hoogtepunten van Düsseldorf 
 • Bewonder de architectonisch havens en 's werelds langste bar en proef een traditionele Altbier

vrijblijvende groepsreizen op maat offerte

Brouwerijrondleiding met Alt-bierproeverijen

Een unieke manier om de stad en de geschiedenis te leren kennen. Tijdens de rondleiding leert de groep al inns en outs over de lokale brouwcultuur, maar vooral ook over de honderden jaren ervaring in het brouwen van de beste bieren. De brouwerijrondleiding zorgt voor de meest interessante en hilarische feiten van Düsseldorf, erg leuke activiteit voor de groepsreis.

 • Leer de brouwcultuur kennen van Düsseldorf
 • Otdek hilarische en rare legendes van de stad
 • Geniet van het lokale 'Alt' bier

unieke groepsreizen

Bezoek de Rijntoren

Düsseldorfs bekendste blikvanger. Vanaf de toren hebben jullie als groep een adembenemend uitzicht oer de Rijnstad, het historische centrum, Königsallee en de Rijn. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om de Dom van Keulen in de verte te zien. Geniet op de hoogste verdieping van een glas wijn of bier om uren te genieten.

 • Geniet van een panorama uitzicht
 • Zie vanuit vogelvluchtperspectief de belangrijkste attracties
 • Combineer deze ervaring met een heerlijk glas wijn of lokaal bier

gezellige bedrijfsuitjes op maat

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Niet te missen bezienswaardigheden tijdens uw groepsreis

Düsseldorf is onderdeel van het grootste industriegebied van Europa: het Rurhgebied. Er is genoeg vertier in de stad om de tijd van uw groepsreis te vullen. Naast de diverse en leuke activiteiten zijn er ook enkele bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn.

Altstadt - Oud historisch centrum

In het hart van de stad is de Altstadt te vinden, ook wel het historische centrum genoemd. Dit is tevens de meest sociale plek van de stad omdat hier de meeste restaurants, terrassen en clubs te vinden zijn. In dit centrum zijn ook enkele belangrijke historische gebouwen te vinde zoals de Andreaskirche en de St. Lambertus Basiliek.

Medienhafen - Omgebouwde havengebied

Een liefhebber van moderne architectuur? Dan is een bezoek aan dit havengebied zeker de moeite waard. Rondom dit gebied staan de meest aparte gebouwen met uiteenlopende vormen. De haven heeft hierdoor een bijzonder uiterlijk wat ervoor gezorgd heeft dat er vele horeca gelegenheden gedurende de jaren zijn gevestigd.

St. Lambertus - Symbool van de stad

De toren van deze kerk is inmiddels het symbool van de stad geworden. Nadat brand delen van de kerk had verwoest, is er met de restauratie vers hout gebruikt, wat tijdens het opdrogen is gaan werken waardoor de toren verdraaid is. Erg bijzonder en uniek om te zien.

Ruïne van Kaiserpfalz - Kasteel aan de Rijn

De Ruïne van Kaiserpfalz ligt in het historische centrum van Kaiserswerth. Dit kasteel was ooit het belangrijkste kasteel gelegen aan de rijn. In de directe omgeving zijn meerdere pirriteske barokke huizen te vinden.

Köningsallee - Winkelgebied

Rondom de boulevard bevindt zich het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad. Op de Königsallee zijn een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels zoals Louis Vuitton te vinden. Een activiteit tijdens uw groepsreis om iedereen vrije tijd te kunnen geven.

Rheinturm - Panorama uitzicht

Ga samen de hoogte in om een weergaloos uitzicht over de stad te zien. De Rheinturm is bijna 241 meter hoog, heeft een observatiedek en een ronddraaiend restaurant. Deze bezienswaardigheid is een leuke activiteit voor de groepsreis.

Heinrich-Heine Platz - Plein

Dit prachtige, mooie en grote plein is elk jaar decor voor de kerstmarkt van Düsseldorf. Midden op het plein is het monument van Jan-Wellem te vinden. Het plein is vernoemd naar de belangrijkste duitse dichters. 

Hofgarten - Mooi park

Dit park is aangelegd in de 16e eeuw en ligt in het centrum van Düsseldorf. Het park heeft diverse fonteinen, een groot meer en (stand) beelden. Een ideale locatie om even te ontsnappen uit de drukte van de stad en te ontspannen.

Schloss Benrath - Landgoed aan de Rijn

Dit prachtige landgoed ligt aan de rijn, vlakbij natuurgebied Zonser Grind. Het paleis heeft een vrij rustig uiterlijk en geeft een duidelijke overgang weer van de rococo stijl naar classicisme. In dit paleis is het Europse tuinkunst museum te vinden en het museum voor natuurkunde.

Kunstmuseum - Bijzondere kunstmusea

Düsseldorf beschikt over twee bijzondere kunstmusea. Dit zijn het K20 en het K21. Beide museu vallen onder de Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen organisatie. In het K20 museum zijn voornamelijk werken te vinden van Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Het K21 museum staat vooral bekend voor grote exposities en tijdelijke tentoonstellingen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER DÜSSELDORF? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE GROEPSREIS OFFERTE AAN!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!