C&O Travel Stedentrips groepsreizen Brussel groepsuitje
0031-455327711

Leuke groepsactiviteiten naar gezellig Brussel

De hoofdstad van België is een mengelmoes van historisch en modern, druk en rustig, sierlijk en strak. Proef de gezellige sfeer die in deze stad heerst op de Grote Markt met haar prachtige gildehuizen en gezellige terrassen en slenter vervolgens door de straatjes met talloze antiekwinkeltjes en restaurantjes. Kortom; Brussel heeft veel te bieden als ideale bestemming voor uw groepsreis of bedrijfsuitje.

C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen en bedrijfsuitjes. Onze groepsreizen adviseurs maken graag uw programma volledig naar wens. Maak uw groepsreis programma compleet met diverse excursiemogelijkheden.

Art Nouveau rondleiding met uw groep

Leer alles over het ontstaan en de ontwikkeling van Art Nouveau als architectuurstijl in Brussel. Reis met uw groep naar de wijk Bailli om meerdere van de belangrijkste Art-Nouveau huizen in de stad te zien. Hoor alles over de geschiedenis van deze architectonische stijl.

 • Leer hoe ijzer, glas, hout en steen gecombineerd werden om deze stijl te creëren
 • Ontdek de imposante Art-Nouveau-gebouwen in Brussel
 • Duur: circa 3 uur

Beleef met uw groep een Belgische chocolade-workshop

In deze workshop maakt uw groep onder begeleiding van deskundige chocolatiers geweldige handgemaakt bonbons. Ontdek ook de geheimen van de Belgische chocolade en leer waarom België beroemd is om zijn chocolade. Ga aan de slag met een nieuwe ontdekte cacaoboon die roze chocolade creëert!

 • Eigen lekkernijen van chocolade maken met behulp van deskundige chocolatiers
 • Alles wat er tijdens deze workshop wordt gemaakt, mag mee naar huis worden genomen
 • Duur: circa 1 uur;

Fietstour met uw groep langs alle bezienswaardigheden

Verken de hoogtepunten van Brussel tijdens deze veilige, leuke en informatieve fietstour! Ontdek samen met uw groep de leukste bezienswaardigheden van Brussel, maar ook de verrassende plekken die u normaal niet snel zult vinden.

 • Zie de highlights van Brussel in 3 uur
 • Bepaal zelf uw foto-stops
 • Combineer met een leuke lunch ervoor of erna

Mosselen groepskookles en lunch

Leer samen met uw groep hoe u een authentieke Belgische maaltijd maakt! Bereid samen met de gastheer mosselen van topkwaliteit, zelfgemaakte frites en mayonaise en ga daarna lekker samen genieten van een heerlijke lunch.

 • Leer mosselen schoonmaken, frites maken en een saus
 • Inclusief drankjes
 • Gelegen in hartje Brussel

Met uw groep een speurtocht en bierproeverij

Maak van uw groepsreis aan Brussel een lekkere schatzoekerij tijdens een alternatieve bierwandeling. Uitdagende aanwijzingen brengen u rond het historische centrum en een aantal van haar verborgen straten. Onderweg brengt uw groep een bezoek aan bekende en minder bekende pubs van de stad.

 • Ontdek de bezienswaardigheden van Brussel tijdens deze tour
 • Probeer vier verschillende Belgische bieren
 • Kom alles te weten over de geschiedenis en cultuur van de stad

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Wat kunt u in Brussel allemaal bezichtigen voor een complete groepsreis?

Wij adviseren u graag bij het samenstellen en organiseren van een uniek programma voor uw groepsreis: diner, lunch of activiteit.
Een juiste mix van activiteiten en vrije tijd is de sleutel voor een succesvol groepsreis naar Brussel. Laat u adviseren door onze groepsreizen adviseurs en bekijk al eens alle bezienswaardigheden hieronder:

Het beroemde standbeeld Manneken Pis

Dit wereldberoemde standbeeld staat in het centrum van de stad op de hoek van de Eikstraat en de Stoofstraat. Het bekende beeldje is een echt trekpleister voor de vele toeristen die de stad jaarlijks op bezoek krijgt.

Het bijzondere bouwwerk Het Atomium

Dit bijzondere bouwwerk bestaat uit 9 bollen met elk een diameter van 18 meter. De bollen zijn gemaakt van ijzer en ontworpen voor de wereldtentoonstelling in 1958. Met de lift is het mogelijk om naar de bovenste bol te komen en een bezoek te brengen aan het restaurant. De andere bollen zijn per trap of roltrap te bereiken.

De Kathedraal van Sint Michel en Sint

Deze kathedraal is gebouwd in de 13e eeuw, er wordt beweerd dat het zelfs dateert uit de 10e eeuw. De kathedraal wordt regelmatig gebruikt voor concerten en verschillende tentoonstellingen. De kathedraal wordt ook gebruikt voor koninklijke gelegenheden zoals huwelijken en uitvaarten.

De gezellige en centrale Grote Markt

De Grote Markt stamt van de 11e eeuw. Tijdens de diverse oorlogen en bombardementen is er veel verloren gegaan waardoor enkel nog muren en de toren van het stadhuis overeind zijn blijven staan. In rap tempo is erna gezorgd voor een weder opbouw waardoor de gebouwen nu een prachtige Vlaams-Italiaanse uitstraling hebben. De Grote markt zorgt voor veel vertier, zo kunt u er winkelen, uitgaan, hotels, cultuur, restaurants en nog veel meer vinden. Een heerlijke plek om in de avond na de gezamenlijke dagactiviteiten van uw groepsreis te genieten.

Het Koninklijk Paleis van Brussel

De Belgische koning vervult hier zijn functie als koning en nodigt hier zijn gasten uit. Het interieur bevat nog steeds veel stukken van de tijd toen het paleis werd gebouwd in 1826. De oppervlakte van het paleis is enorm. Het Koninklijk paleis bezoeken is een aanrader voor uw groepsreis.

De Brusselse striproute

Bij een wandeling door Brussel zullen enkele stripfiguren de stad sieren. Diverse Belgische striptekenaars van onder andere Asterix en Obelix, Kuifje en Suske en Wiske hebben gezorgd voor prachtige muurschilderingen. De route gaat langs ongeveer 31 muren door de hele stad. Een leuke tip voor uw groepsreis.

Het prachtige Jubelpark

In dit park bevinden zich meerdere gebouwen en mooie paviljoenen. Bij een wandeling door het park ziet u onder andere het Koninklijk Museum en Autoworld met een selectie van zo'n 230 auto's.

Brussels bloemen tapijt evenement

Om de twee jaar staat de Grote Markt van Brussel decor voor een gekleurd bloementapijt met voornamelijk begonia's. Dit tapijt heeft een afmeting van 77 x 24 meter. Dit succes is verder ontwikkeld en wordt naast Brussel ook in diverse andere landen getoond, denk hierbij aan Duitsland, Engeland en Nederland.

De antiekmarkt van de Grote Zavel

Deze wijk staat bekend om de hoeveelheid restaurants, chocolatiers en antiekwinkeltjes. Iedere week is hier een antiekmarkt te vinden. Vlakbij de Grote Zavel liggen de Sablon kerk en de Lieve Vrouwekerk met indrukwekkende schilderachtige tuin en standbeelden.

Het Museum van Keizer Karel

Dit paleis is vanaf de 12e eeuw uitgegroeid tot een van de mooiste paleizen van Europa. Gedurende de jaren die volgde zijn er meerdere uitbreidingen gedaan waaronder de spraakmakende Gotische kapel. Een aantal delen van dit paleis zijn onder de grond te bezichtigen.

GROEPSREIS BRUSSEL - VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.