C&O Travel Stedentrips groepsreizen Bilbao groepsreizen
0031-455327711

Groepsreis naar veelzijdig Bilbao

Verbluffende architectuur, een eerbiedwaardige eetcultuur en adembenemende landschappen net buiten het stadscentrum: Bilbao is een van de grootste schatten van het Baskenland. De ideale bestemming voor een groepsuitje. C&O Travel is gespecialiseerd in het op maat maken van groepsreizen en bedrijfsuitjes. Onze groepsreizen adviseurs maken graag een groepsreis programma volledig naar wens. Maak het programma compleet met diverse excursiemogelijkheden en bezienswaardigheden. Om alvast enkele tips van onze groepsreizen adviseurs prijs te geven hebben wij enkele excursies voor uw groepsreis uitgewerkt:

Magie bij het Guggenheim Museum

Leer waarom juist de stad Bilbao gekozen wordt om dit prachtige gebouw te bouwen. Ontdek zowel de buiten als de binnenkant van het museum. Tijdens deze groepsreis activiteit ontdekken jullie de belangrijkste werken van diverse kunstenaars en hebben jullie de mogelijkheid op eigen tempo het museum te verkennen.

 • Leer meer over het Guggenheim museum
 • Ontdek prachtige kunstwerken
 • Een tour zonder wachtrijen

Groepsuitje naar Gaztelugatxe en Gernika

Duik de natuur in op deze tocht naar het prachtige rotseilandje Gaztelugatxe, gelegen aan de kust. Tijdens deze groepsreis activiteit krijgen jullie bij de eerste stop vrije tijd om het uitkijkpunt zelf te verkennen, de gids zal jullie enkele tips geven om de tijd zo goed mogelijk in te vullen. Na de eerste stop wordt de reis vervolgd naar Gernika waar jullie een wandeling door het charmante vissersdorpje maken om vervolgens uit te komen in het historische stadje van Gernika. Een erg leuk uitje voor de groepsreis.

 • Zie prachtige uitzichten op de Golf van Biskaje
 • Ontdek meer over de geschiedenis van de inwoners
 • Bezoek historisch stadje Gernika

Geleide boot- en wandeltocht

Geniet van een boottocht over de river de Bilbao, langs vele belangrijke gebouwen van de stad zoals het Guggenheim Museum en de Universiteit van Duestro. Wandel door de stad en loop onder diverse bruggen door. De tocht wordt geëindigd met een proeverij van pinchos en een drankje. Een heerlijke ontdekkende groepsreis activiteit.

 • Kom meer te weten over de stad Bilbao
 • Ontspan tijdens de boottocht over de rivier
 • Proef een pinco-pote (tapas en drankje)

Gastronomische groepstour in Baskenland

De tradiotionele kermisin Ordizia is de ontmoetingsplaats voor kopers en verkopers van landbouwproducten uit de directe omgeving. Ontdek talloze kraampjes met kazen, fruit, groenten en eindeloze verse producten van topkwaliteit. Geniet van een Indiazabal-kaasproeverij en een glas lokale wijn waarna de rondleiding verder gaat naar het oude stradscentrum om door vijf pinxtos hapjes en twee drankjes van verschillende bars te proberen. 

 • Bezoek de traditionele markt
 • Neem deel aan de Idiazabel-kaasproeverij
 • Geniet van een panoramische uitzicht vanaf berg Igeldo

Dagtour bergen en zee

Ga op pad en ontdek de hoofdstad van Baskenland. Wandel tijdens dit groepsuitje door het centrum naar het parlement, historische monumenten en de kathedraal. Leer de geschiedenis van het landschap kennen en lunch in een typisch restaurant in het middeleeuwse dorp. Deze dag staat symbool voor vele hoogtepunten en zal zeker alle verwachtingen overtreffen.

 • Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad
 • Ontdek de acheologie en biodiversiteit
 • Lunch in een typisch restaurant

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Ontdek de beste bezienswaardigheden van Bilbao tijdens jullie groepsreis

De stad Bilbao is niet groot, maar biedt genoeg mogelijkheden om veel van de stad en de omgeving te ontdekken. Om er zeker van te zijn dat alle belangrijke bezienswaardigheden niet worden overgeslagen hebben onze groepsreizen adviseurs enkele belangrijke bezienswaardigheden van Bilbao voor uw groepsreis opgesomd. 

Museo Guggenheim - Bijzonder vormgegeven museum

Een erg bijzonder vormgegeven museum. Doormiddel van het gebruik van materialen als titanium, kalksteen en glas is er een prachtige creatie gemaakt. In het museum wordt voornamelijk beeldende kunst tentoongesteld uit deze tijd, op een zeer creatieve manier. Vraag onze groepsreizen adviseurs naar de mogelijkheden voor het brengen van een bezoek aan dit museum voor een groepsreis.

Casco Viejo - Oudste stadseel

In het oudste stadsdeel van Bilbao vinden jullie de meest mooie oude geveltjes, kerken en smalle straten.  In de oudste straten zijn leuke eetgelegenheden, barretjes en het theater te vinden.

Kathedraal van Santiago de Bilbao - Prachtige kathedraal

Het begin van de bouw van deze indrukwekkende kathedraal dateert uit eind veertiende eeuw, de voltooing van de kathedraal duurde maar liefst tot begin zestiende eeuw. Een kijkje in deze niet hele grote kathedraal is zeker de moeite waard.

Plaza Nueva - Monumentaal plein

Onder de bogen van dit prachtige monumentale plein zijn verschillende winkels, barretjes en restaurants te vinden. Het plein wordt vaak gebruikt voor rommelmarkten, concerten of allerlei festivals. 

Teatro Arriaga - Mooi theater

Dit prachtige theater is gebouwd aan het eind van de negentiende eeuw. Het pand is regelmatig geraakt door branden en overstromingen, het is men alsnog gelukt om het theater telkens zo authentiek mogelijk op te knappen. De binnenkant is dan ook nog steeds prachtig historisch.

Palacio Chávarri - Fraai gebouw

In dit zeer fraaie en indrukwekkende gebouw bevindt zich de zetel van de overheid. Het gebouw lijkt zeer oud maar is pas gebouwd in het begin van de twintigste eeuw. 

Zubizuri - Witte loopbrug

De brug is zeer strak vormgegeven en valt erg op binnen het dagelijks leven van de stad. Niet alle inwoners waren gecharmeerd van het ontwerp, toch wordt de brug veel gebruikt en is het een van de bekendste bezienswaardigheden van Bilbao.

Stadhuis - Historische stadhuis

De bouwstijl van het stadhuis bestaat uit verschillende stijlen. Prachtige details worden weergegevens zoals fraai gevormde beelden, een mooie klokkentoren en een uitzonderlijke inrichting met onder andere een Arabische ruimte.

Mercado de la Ribera - Overdekte markt

Ruimt tiendiuzend vierkante meter telt deze overdekte markt. Hier is alles te vinden wat op een markt thuis hoort. De locatie is uniek te noemen omdat deze in het hart van het centrum en aan het water gelegen is. Een erg leuke plek voor een groepsreis om niet over te slaan. Een erg leuke plek voor een groepsreis om niet over te slaan.

Albando - Levendige wijk

Aan de oude binnenstad van Bilbao is deze levendige wijk gelegen. De plek om tijdens jullie groepsreis te genieten van het uitgaanspleven of de overheerlijke beroemde tapas/pintxos van Bilbao te proberen. Uiteenlopende bars, restaurants en clubs staan garant voor de gezelligste avondjes. Op deze plek maken jullie gegarandeerd mooie herinneringen mee van jullie groepsuitje.

Vraag een vrijblijvende groepsreis op maat offerte aan naar Bilbao!

Onze groepsreizen specialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste groepenuitje. Vraag een offerte aan, vul uw wensen in en beleef alvast heel wat leuke voorpret samen met onze groepsreizen specialisten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!