Groepsreizen op maat Bedrijfsuitje

C&O Travel, uw bedrijfsuitje nét iets beter

C&O Travel heeft ruim 30 jaar ervaring als ANVR touroperator. Door deze ervaring weten wij wat belangrijk is bij het organiseren van een goed bedrijfsuitje: organisatie. Wij nemen u alles uit handen en denken vooruit. Op deze manier kunt u zelf ook genieten van uw bedrijfsuitje, wij ontzorgen u! 

In 30 jaar tijd heeft de reisbranche niet stil gestaan en is er veel veranderd. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en delen deze natuurlijk graag met u. 

Inmiddels hebben wij een groot netwerk aan relaties opgebouwd, waar wij intensief mee samenwerken. Denk hierbij aan vaste hotels, gidsen en restaurants. Door met onze vaste relaties samen te werken, garanderen wij het succes van uw bedrijfsuitje: u komt niet voor verassingen te staan! 

Bedrijfsuitje met topevenement en diner

C&O Travel heeft een speciale divisie met tickets voor evenementen (www.topeventtickets.com). Zo kunnen wij voor u de beste tickets verzorgen voor een topevenement in Europa. Een populair popconcert of sportevenement in combinatie met een diner is telkens weer de sleutel voor een geslaagd bedrijfsuitje

Alle bedrijfsuitjes per stad op een rijtje

Op deze speciale groepsreizen en bedrijfsuitjes website vindt u allerlei suggesties voor uw perfecte groepsreis of bedrijfsuitje.

Meer informatie ...
Minder informatie ...

Verassend leuke en populaire bedrijfsuitjes

Vraag vrijblijvend naar een offerte op maat voor uw bedrijfsuitje

Vul onderstaand formulier in en een van onze groepsreizen specialisten neemt spoedig contact met u op!

Vrijblijvende offerte op maat
Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u adviseren door een van onze groepsreizen specialisten!
Hoeveel is 4 + 9?